- Japanese
- English
Course Abstract
大雪は木の葉がすっかり落ち、本格的な冬が始まります。身体を温め、気を補いながら、身体を潤すものも適度に取り入れましょう。
気を補う鶏肉、椎茸、吉林人参(きつりんにんじん)、党参(とうじん) 、山薬(さんやく) 、黄耆(おうぎ) 、甘草(かんぞう)と潤いを与える干し貝柱、クコの実、麦門冬(ばくもんどう)を組み合わせた滋養強壮スープをご紹介します。
本草薬膳学院 's Open Course
Popular course
Search Course
Category Search
Course of the same category
気滞証にお勧め 玫瑰花陳皮茶(まいかいか ちんぴちゃ)
Views:5178
精神不安にお勧め 竜眼肉(りゅうがんにく)となつめのみつ豆
Views:5071
気を補って温める 桜海老と生姜のごはん
Views:5055
Let's create your own course by membership registration
- Course preparation Publication / Lecture attendance
- Create quiz and questionnaire
- Limitation of disclosure scope Understand the attendance situation
Create e-learning course in 1 minute
Close