- Japanese
- English
Course Abstract
もち米はうるち米より身体を温めるため、冬の時期にはお勧めです。生姜は加熱時間を長くすると内臓を温め、冷えを解消します。
もち米とうるち米は気を補い、海老は身体を温め、冬の養生が重要な「腎」を補益します。
本草薬膳学院 's Open Course
Popular course
Search Course
Category Search
Course of the same category
気滞証にお勧め 玫瑰花陳皮茶(まいかいか ちんぴちゃ)
Views:5112
精神不安にお勧め 竜眼肉(りゅうがんにく)となつめのみつ豆
Views:5012
小雪におすすめ ホタテとチーズのあえもの
Views:3901
Let's create your own course by membership registration
- Course preparation Publication / Lecture attendance
- Create quiz and questionnaire
- Limitation of disclosure scope Understand the attendance situation
Create e-learning course in 1 minute
Close