- Japanese
- English
Course Abstract
小雪は陽射しが弱くなり、冷え込みが厳しくなり始めるころ。北風も強く吹くことが増え、木の葉が散る季節です。
寒い時期は唐辛子や生姜などの温性や熱性で辛味の強いものを摂りがちですが、摂りすぎると身体に必要な水分を発散させてしまいます。
本草薬膳学院 's Open Course
Search Course
Category Search
Course of the same category
気滞証にお勧め 玫瑰花陳皮茶(まいかいか ちんぴちゃ)
Views:5114
精神不安にお勧め 竜眼肉(りゅうがんにく)となつめのみつ豆
Views:5016
気を補って温める 桜海老と生姜のごはん
Views:4980
Let's create your own course by membership registration
- Course preparation Publication / Lecture attendance
- Create quiz and questionnaire
- Limitation of disclosure scope Understand the attendance situation
Create e-learning course in 1 minute
Close