- Japanese
- English
Course Abstract
羊肉は身体を温め、腎を補います。強い香りで羊肉独特の匂いを消すスパイスの小茴香(フェンネルシード)・花椒(かしょう)・肉桂(シナモン)・丁香(クローブ)・にんにく・黒胡椒にも体を温める効果があり、相乗作用で冷えを改善するレシピです。
本草薬膳学院 's Open Course
Popular course
Search Course
Category Search
Course of the same category

気を補って温める 桜海老と生姜のごはん
Views:5643

気滞証にお勧め 玫瑰花陳皮茶(まいかいか ちんぴちゃ)
Views:5631

小雪におすすめ ホタテとチーズのあえもの
Views:5473
Let's create your own course by membership registration
- Course preparation Publication / Lecture attendance
- Create quiz and questionnaire
- Limitation of disclosure scope Understand the attendance situation
Create e-learning course in 1 minute
Close








