- Japanese
- English
Course Abstract
春は陽気が上昇しますが、それに伴って身体の陽気も上がります。すると、のぼせやめまいの症状が起こりやすくなります。辛味、温性のパクチー・ねぎ・生姜の香りが気を上昇させますが、陰を補う豚肉や熱を抑える白菜と合わせることで、身体に潤いを与え陰陽のバランスを整えます。
本草薬膳学院 's Open Course
Search Course
Category Search
Course of the same category
気滞証にお勧め 玫瑰花陳皮茶(まいかいか ちんぴちゃ)
Views:5112
精神不安にお勧め 竜眼肉(りゅうがんにく)となつめのみつ豆
Views:5012
気を補って温める 桜海老と生姜のごはん
Views:4967
Let's create your own course by membership registration
- Course preparation Publication / Lecture attendance
- Create quiz and questionnaire
- Limitation of disclosure scope Understand the attendance situation
Create e-learning course in 1 minute
Close